De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Contact

U kunt via de onderstaande gegevens contact met ons opnemen. Veel antwoorden op u vragen kunt u echter ook vinden op de pagina veel gestelde vragen.

Routebeschrijving

  • Vanuit Apeldoorn:

Als u langs het kanaal Dieren binnenkomt volgt u de borden Crematorium. Wanneer u bij het Crematorium bent rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

  • Vanuit Arnhem:

Als u in Dieren binnenkomt 1ste stoplicht links. Borden richting Crematorium volgen (het spoor over). Wanneer u bij het Crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.  

  • Vanuit Zutphen:

Als u Dieren binnenkomt 1ste stoplicht rechts, borden richting Crematorium volgen. Wanneer u bij het Crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Openbaar vervoer

Vanuit het treinstation Dieren neemt u bus lijn 43, richting Apeldoorn. Bij de halte 'Crematorium' uitstappen. Dan loopt u de Imboslaan in richting van het crematorium. Aan het einde van de weg loopt u met de weg mee naar links en ziet u de Spelerij.

Meer informatie over trein en bus vindt op www.9292.nl. Vanaf station Dieren rijdt ook de buurtbus naar De Spelerij.