De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Herfstvakantie

De leukste herfst!

Dé speel- en ontdekbestemming voor in de herfstvakantie? Dat is natuurlijk De Spelerij – De Uitvinderij. Of het nu plenst of het zonnetje schijnt, vermaken doe je je sowieso. Met knutselen, klauteren en bouwen. En met theater!

Natuurlijk kun je in de herfstvakantie, net als altijd, zelf kiezen wat je maakt in De Uitvinderij.

Alle andere dingen die je normaal in De Spelerij - De Uitvinderij kunt doen, kun je ook in de herfstvakantie doen. Dus lekkere broodjes bakken. Kunstwerken maken met de verfspettermachine. Figuurzagen met piepschuim. En lekker klimmen in de buitenlucht op (te) gekke toestellen. Tot ziens dus, in de herfstvakantie!

Theatervoorstelling

Heb je even genoeg van het spelen of bouwen, dan kun je gaan kijken naar de theatervoorstelling ‘Circus in het ziekenhuis’. Die gaat over Liesbed, die met een gebroken been in het ziekenhuis ligt. Dikke pech voor haar, want ze had nog zo geoefend op een circusvoorstelling die ze voor de hele school ging opvoeren. Gelukkig heeft Liesbed lieve vriendjes en vriendinnetjes. Zij zorgen ervoor dat er toch een voorstelling komt en zetten het hele ziekenhuis op z’n kop. De theatervoorstelling begint elke werkdag om 14.30 uur en is te bezoeken voor iedereen vanaf 5 jaar.

In de herfstvakantie (zaterdag 14 oktober t/m zondag 29 oktober) zijn we elke dag geopend. Tevens zijn we woensdag 1 november open. Zo kunnen ook de Belgische schoolkinderen tijdens hun herfstvakantie lekker komen spelen en bouwen.