De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Wat is jouw verhaal?

Kinderen en volwassenen maken op de Spelerij bijzondere dingen mee en we horen die verhalen graag. Heb jij ook wat leuks, wonderlijks of spannends meegemaakt in de Spelerij of Uitvinderij? Schrijf het ons, de leukste verhalen zetten we op deze website.

Stuur je verhaal naar verhaal@spelerij.nl

Alyssa:

Hoi dit was echt leuk. Ik was er met een kinderfeestje geweest!

Elise en Fien:

Wij zijn nu allebei twee keer hier geweest en beide keren vonden wij het verschrikkelijk leuk! Het is echt cooliejoelie en awesome! Wij hopen er nog een keer terug te komen en nog veel meer leuke dingen te maken! 

Ilse Moraal:

Ik was op schoolreisje bij de Spelerij. Ik vond het erg leuk. Het was mooi weer dus we mochten lekker onze zwemkleren aan doen en met het water spelen. De Uitvinderij vond ik haast het leukst. Ik ga nog een dagje met mijn broertje Abel en zusje Sanne en mijn papa en mama er naar toe! Liefs Ilse

Tristan Kruithof:

Super leuk als je ergens aan draait gaat iets bewegen. Ik ben met school geweest en je kan zelf broodjes bakken :) :) :)

Maurice:

Heel leuk speelpark met een uitvinderij vanaf je tiende mag je met metaal werken het is echt een aanrader 

Petra:

Ik ben meerdere keren bij jullie bij jullie geweest samen met mijn zoon en vriendjes en ik heb genoten van de sfeer, vrijheid, het uitproberen en vooral van het theater onder de grond en de hokjesgeest. Leuk #goedbezig

Opa en oma Geerdink:

Wij als ouders/opa en oma hadden wat te vieren. Wat hebben wij met 8 volwassenen en 8 kleinkinderen een prachtige dag gehad op "de Spelerij". ...Onze dag was fantastisch en wij komen zeker met onze kleinkinderen terug. Dank voor alles. 

Rosalynn:

We met me klas op schoolreisje gegaan. Het was leuk want je kon er stokbroodjes maken en er was een zwembad en een coole zonnenbril gekocht en een 4 kleurenge pen en 3 ijsjes gekocht en het was heel leuk 

Floris:

Mijn vriendje Stijn Baron vierde zijn kinderfeestje hier en ik was erbij. Ik heb een fantastisch feestje gehad en kwam met allemaal leuke dingen thuis. Erg fijn gehad!

Priscilla:

Hoi mensen! Ik ga met School naar de Spelerij! Heb er zin in! LEUKKK!!