De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Wat is jouw verhaal?

Kinderen en volwassenen maken op de Spelerij bijzondere dingen mee en we horen die verhalen graag. Heb jij ook wat leuks, wonderlijks of spannends meegemaakt in de Spelerij of Uitvinderij? Schrijf het ons, de leukste verhalen zetten we op deze website.

Stuur je verhaal naar verhaal@spelerij.nl

Julie Fransen:

Ik vond het leuk, om te knutselen en vond het origineel van de bedenker. xxx Julie

Sofie:

Mijn opa bracht me een keer samen met mijn neef naar De Spelerij. Ik kende het eerst helemaal niet. Ik ga nu bijna wel 2x per jaar naar de spelerij en dat blijft voor altijd zo!! Het is de plek waar ik het liefste ben.

Jannick:

Ik was vandaag in de spelerij en vond het erg leuk. Vooral de ballenmachine en het water, maar de rest ook hoor! Groetjes Jannick

Yeslinn:

Haiii ik ben Yeslinn. Ik ben er nog niet geweest ik ga dinsdag met schoolreisje heb er zo zin in!

Maurice:

Heel leuk speelpark met een uitvinderij vanaf je tiende mag je met metaal werken het is echt een aanrader 

Elise en Fien:

Wij zijn nu allebei twee keer hier geweest en beide keren vonden wij het verschrikkelijk leuk! Het is echt cooliejoelie en awesome! Wij hopen er nog een keer terug te komen en nog veel meer leuke dingen te maken! 

Rachella:

Wij gaan met school er morgen naar toe, heb er veel zin in. 

Lola:

Bedankt voor deze onvergetelijke dag, we zijn lekker creatief bezig geweest. De kids konden er niet genoeg van krijgen, we komen zeker nog een keertje terug.

Symone:

Ik was ook op de Spelerij geweest met schoolreis en ik vond het echt super gaaf! De broodjes waren ook echt lekker! Bij de Uitvinderij is zooo SUPER COOL!!!!!! Groetjes: Symone

fam.Hellemans:

Voor jong en oud : een zeer geslaagde dag en dat ondanks de regenbuien. Dat smaakt naar meer!