De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Wat is jouw verhaal?

Kinderen en volwassenen maken op de Spelerij bijzondere dingen mee en we horen die verhalen graag. Heb jij ook wat leuks, wonderlijks of spannends meegemaakt in de Spelerij of Uitvinderij? Schrijf het ons, de leukste verhalen zetten we op deze website.

Stuur je verhaal naar verhaal@spelerij.nl

Ilse Moraal:

Ik was op schoolreisje bij de Spelerij. Ik vond het erg leuk. Het was mooi weer dus we mochten lekker onze zwemkleren aan doen en met het water spelen. De Uitvinderij vond ik haast het leukst. Ik ga nog een dagje met mijn broertje Abel en zusje Sanne en mijn papa en mama er naar toe! Liefs Ilse

Lola:

Bedankt voor deze onvergetelijke dag, we zijn lekker creatief bezig geweest. De kids konden er niet genoeg van krijgen, we komen zeker nog een keertje terug.

Laurens:

Ik was hier een keer geweest. Was echt vet! 

Petra:

Ik ben meerdere keren bij jullie bij jullie geweest samen met mijn zoon en vriendjes en ik heb genoten van de sfeer, vrijheid, het uitproberen en vooral van het theater onder de grond en de hokjesgeest. Leuk #goedbezig

Joany:

Ik ben er geweest met schoolreisje het was superrrrrrr leuk!!!! Vooral met dat metaal ik heb toen een hondje gemaakt. Ik heb er ook leuke herinneringen aan over gehouden met mijn klas... Ik wil er zeker nog een keer naartoe maar dan met me familie!!!!!!

Sofie:

Mijn opa bracht me een keer samen met mijn neef naar De Spelerij. Ik kende het eerst helemaal niet. Ik ga nu bijna wel 2x per jaar naar de spelerij en dat blijft voor altijd zo!! Het is de plek waar ik het liefste ben.

Bo:

Toen ik voor het eerst kwam was de spelerij het leukste omdat ik 9 was. Maar nu ik 10 ben mag ik ook ijzer smeden en daar heb ik lekker lang over gedaan! Het was een top dag!  

Maysa:

Ik was vandaag bij de spelerij en ik vond het super leuk. Vooral de bootjes en natuurlijk ook de rest van De Spelerij en volgens mij zal ik er wel heen gaan want het is super cool daar. Groetjes Maysa

Rosalynn:

We met me klas op schoolreisje gegaan. Het was leuk want je kon er stokbroodjes maken en er was een zwembad en een coole zonnenbril gekocht en een 4 kleurenge pen en 3 ijsjes gekocht en het was heel leuk 

Melanie:

Het was heel erg leuk met mijn klas en we gingen naar De Spelerij op schoolreisje en het was enorm gezellig. Ik wil er ook heen met mijn familie!