De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Wat is jouw verhaal?

Kinderen en volwassenen maken op de Spelerij bijzondere dingen mee en we horen die verhalen graag. Heb jij ook wat leuks, wonderlijks of spannends meegemaakt in de Spelerij of Uitvinderij? Schrijf het ons, de leukste verhalen zetten we op deze website.

Stuur je verhaal naar verhaal@spelerij.nl

Melanie:

Het was heel erg leuk met mijn klas en we gingen naar De Spelerij op schoolreisje en het was enorm gezellig. Ik wil er ook heen met mijn familie! 

Yeslinn:

Haiii ik ben Yeslinn. Ik ben er nog niet geweest ik ga dinsdag met schoolreisje heb er zo zin in!

Anouk:

Hallo, ik ben een leerling van de Martin Luter Kingschool. Wij gaan dinsdag naar de Spelenrij in Dieren super leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rosalynn:

We met me klas op schoolreisje gegaan. Het was leuk want je kon er stokbroodjes maken en er was een zwembad en een coole zonnenbril gekocht en een 4 kleurenge pen en 3 ijsjes gekocht en het was heel leuk 

Justin:

Ik ging heel vaak naar de spelerij. Ik vond het elke keer leuk. Ik had de grootste boot van de school gemaakt. Doei 

Channery:

Ik vond het super leuk, het is de leukste pretpark ooit

Tristan Kruithof:

Super leuk als je ergens aan draait gaat iets bewegen. Ik ben met school geweest en je kan zelf broodjes bakken :) :) :)

Imre de Wit:

ik ga binne kort met school naar julie toe en ik ver heug me er op en nu staan jullie in de schoolkrant ik hoop dat hget leuk word

Bo:

Toen ik voor het eerst kwam was de spelerij het leukste omdat ik 9 was. Maar nu ik 10 ben mag ik ook ijzer smeden en daar heb ik lekker lang over gedaan! Het was een top dag!  

Bryan:

Nou ik ben hier met schoolreisje geweest het was het leukste SCHOOLREISJE OOIT! Super goed gemaakt! Top vooral aanrader