De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Wat is jouw verhaal?

Kinderen en volwassenen maken op de Spelerij bijzondere dingen mee en we horen die verhalen graag. Heb jij ook wat leuks, wonderlijks of spannends meegemaakt in de Spelerij of Uitvinderij? Schrijf het ons, de leukste verhalen zetten we op deze website.

Stuur je verhaal naar verhaal@spelerij.nl

Lola:

Bedankt voor deze onvergetelijke dag, we zijn lekker creatief bezig geweest. De kids konden er niet genoeg van krijgen, we komen zeker nog een keertje terug.

Opa en oma Geerdink:

Wij als ouders/opa en oma hadden wat te vieren. Wat hebben wij met 8 volwassenen en 8 kleinkinderen een prachtige dag gehad op "de Spelerij". ...Onze dag was fantastisch en wij komen zeker met onze kleinkinderen terug. Dank voor alles. 

fam.Hellemans:

Voor jong en oud : een zeer geslaagde dag en dat ondanks de regenbuien. Dat smaakt naar meer! 

Anouk:

Hallo, ik ben een leerling van de Martin Luter Kingschool. Wij gaan dinsdag naar de Spelenrij in Dieren super leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elsa:

Als ik naar de foto`s keek vond ik het nog saai.Maar toen ik naar de spelerij ging vond ik het heel leuk!

Elise en Fien:

Wij zijn nu allebei twee keer hier geweest en beide keren vonden wij het verschrikkelijk leuk! Het is echt cooliejoelie en awesome! Wij hopen er nog een keer terug te komen en nog veel meer leuke dingen te maken! 

Fam. Hoving:

Heel actief, heel leuk, niet standaard, er valt van alles te ontdekken ...Dus aankomend voorjaar komen we terug, liggen al een een half uur voor opening voor de poort en gaan pas weg als we eruit gebonjourd worden!  

Sofie:

Mijn opa bracht me een keer samen met mijn neef naar De Spelerij. Ik kende het eerst helemaal niet. Ik ga nu bijna wel 2x per jaar naar de spelerij en dat blijft voor altijd zo!! Het is de plek waar ik het liefste ben.

Melanie:

Het was heel erg leuk met mijn klas en we gingen naar De Spelerij op schoolreisje en het was enorm gezellig. Ik wil er ook heen met mijn familie! 

Maud en Morris:

Wij gaan er heen met schoolreisje!