De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Veel gestelde vragen

Hieronder een lijst van veelgestelde vragen. Mocht u toch geen antwoord op uw vragen vinden, neem dan contact met ons op.

‘Vanaf welke leeftijd is het park geschikt?’

Het park is geschikt voor als uw jongste kind 4 jaar oud is. Als het oudste kind 4 jaar is, kunt u beter nog even wachten.

‘Met een schoolreis, hoe ziet het programma er dan uit?’

Kijk voor meer informatie op de pagina Scholen en Groepen.

‘Plattegrond’

Download hier uw plattegrond van het park.

‘Cadeaubon’

Leuke cadaeutip: Geef een bon voor een dagje naar De Spelerij! U kunt deze bonnen bestellen door te mailen naar info@spelerij.nl  

‘Folders bestellen’

Wilt u voor uw gasten van uw hotel, bungalowpark of camping folders bestellen van De Spelerij?  Dat is dit zeker mogelijk! We werken hiervoor samen met Hub Media. Via deze link kunt u de folders bestellen.

‘Mag de hond ook mee naar De Spelerij?’

Nee, uw hond mag niet mee naar De Spelerij, met uitzondering van een officiële hulphond.

‘Heeft De Spelerij ook rolstoelen?’

Ja, er is een rolstoel aanwezig. Neemt u hierover telefonisch contact met ons op via 0313 413 118. Het park is grotendeels te bereiden met een rolstoel en er is een aangepast toilet.

‘Mogen we eten en drinken meenemen?’

U mag een picknickmand meenemen. U kunt picknicken op de daarvoor bestemde plaatsen in het park. In het restaurant en op het bijbehorende terras mag u geen zelf meegenomen eten of drinken nuttigen.

‘Kun je goed parkeren bij De Spelerij en wat kost het?’

Het parkeren is gratis en er is voldoende plaats.

‘Wat kun je eten in het restaurant?’

In het restaurant kun je tosti's, broodjes, pannenkoeken en poffertjes eten. Er is in het park geen friet te verkrijgen.

‘Gevonden voorwerpen’

In het park blijven regelmatig spullen liggen. Door de grote hoeveelheden hebben we hier de volgende procedure voor. Belt u zo snel mogelijk, wanneer u er achter komt dat u iets mist, met telefoonnummer 0313-413118 van De Spelerij. Wij kijken of het gevonden is. Niet altijd worden alle spullen gevonden. Wordt het gevonden, dan leggen we het bij de kassa voor u klaar. Wij bewaren het maximaal 1 maand voor u. Is het na 1 maand niet opgehaald, gaan de spullen naar een goed doel. Het is niet mogelijk om iets te laten opsturen. We raden u aan uw spullen zo snel mogelijk op te komen halen, anders wordt het steeds moeilijker spullen terug te vinden! De Spelerij is niet verantwoordelijk voor het niet terugvinden of kwijtraken van gevonden voorwerpen.

‘Algemene voorwaarden en parkregels’

U kunt hier de algemene voorwaarden en het parkregelement van De Spelerij downloaden.

‘Kolven’

Wanneer u tijdens uw bezoek aan De Spelerij wilt kolven, geef dit dan bij het restaurant aan, dan wijzen we u naar een rustig plekje met een stopcontact.

‘Dieëten’

Bij het broodjes bakken kunt u ook glutenvrije broodjes en beleg reserveren. Tevens is er suikervrij beleg. Het brooddeeg  is gemaakt van meel, zout, water en verse gist. Dus geen melk of broodverbeteraars. Ook hebben we suikervrij ijs en glutenvrije pannenkoeken. We horen graag tijdig wanneer u hier gebruik van wilt maken.

‘Is een museumjaarkaart ook geldig?’

We zijn geen museum en dan is de museumjaarkaart niet geldig als entreebewijs

‘Sponsoring en vrijkaarten’

Dagelijks ontvangen we vele aanvragen voor steun, sponsoring en/of vrijkaarten. We kunnen aan deze vraag niet voldoen.