Schoolreisje Gelderland

Gelderland levert je mooie streken. Een schoolreisje Gelderland dus ook; vooral bij De Spelerij – De Uitvinderij. Een plek waar leuk en leerzaam hand in hand samengaan en waar leerlingen – en de juffen en meesters stiekem ook – écht kind mogen zijn. Lekkere broodjes bakken en hijskranen bedienen in De Spelerij en zélf aan de slag met de zaag of de puntlas in De Uitvinderij: het kan er allemaal. Spelend ontdekken en ontdekkend spelen zijn dan ook de prikkelende ingrediënten voor een geslaagd schoolreisje Gelderland. Probeer het zelf maar eens uit bij De Spelerij – De Uitvinderij!

 

Schoolreisje in de buurt

Je bent bezig met het plannen van een schoolreisje Arnhem, een schoolreisje Nijmegen of een schoolreisje Apeldoorn? Heb je al eens gedacht aan De Spelerij – De Uitvinderij in Dieren? Op slechts een steenworp afstand van Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn stappen jij en je leerlingen een compleet andere wereld binnen. Een wereld waar het plezier van afspat! Leerlingen kunnen hier grenzeloos ontdekken hoe het is om met hun handen kunstwerken te maken die aan hun eigen brein ontsproten zijn. Hoe het voelt om grote machines te bedienen. En hoe het is om op avontuur te gaan en samen zaken op te lossen. De Spelerij – De Uitvinderij: verbazend leuk, verrassend leerzaam.

 

Onvergetelijk schoolreisje Gelderland

Schoolreisjes horen een prettige en onvergetelijke ervaring te zijn in het leven van een kind. De Spelerij – De Uitvinderij begrijpt dit als geen ander en is dan ook een kei in het organiseren van een fantastisch en fascinerend dagje uit voor zowel jonge als al wat oudere kinderen. Dit begint bij de ontvangst: leerlingen en begeleiders worden hartelijk welkom geheten door de medewerkers. Daarna kan het spelen en ontdekken beginnen! Bij de reis – of ontdekkingstocht – hoort natuurlijk ook een lunch, met heerlijke limonade en door de leerlingen zelf gebakken broodjes. Alle meesterwerkjes die de leerlingen in De Uitvinderij hebben gemaakt, mogen zij natuurlijk meenemen naar huis. Zo blijft hun schoolreis niet alleen in hun herinnering bestaan, maar hebben ze er ook nog een tastbaar bewijs van. En kunnen ze thuis nog lang – héél lang – napraten over al het ongelooflijke wat ze hebben meegemaakt bij De Spelerij – De Uitvinderij. Reserveer direct via het onderstaande formulier!

Reserveren

Vul hieronder het formulier in

Arrangement

Contactpersoon

Adresgegevens

Groep

Opmerkingen