Schoolreis groep 3 en groep 4

 

Ook voor de onderbouw/middenbouw leerlingen is De Spelerij een superleuke bestemming. Het programma voor schoolreisjes voor groep 3 en 4 is aangepast aan de leeftijd van de kinderen, zodat ze de dag goed kunnen volhouden. En zich uiteraard opperbest vermaken! We hebben ruim 35 jaar ervaring in het ontvangen van schoolkinderen, dus ook voor schoolreisjes voor groep 3/4 zijn we een perfecte bestemming

Programma groep 3 en 4

Waarom De Spelerij de leukste bestemming voor een schoolreisje in Gelderland is? Omdat leerlingen hier uitgedaagd worden op allerlei manieren. Zo hebben we voor kinderen uit groep 3 en 4 een speciale theatervoorstelling ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel van de schoolreis is de theatervoorstelling. Een moment voor de jongste kinderen om even rustig te gaan zitten, en zich te laten inspireren. Dit jaar is het Yvon Hollander die een geweldig leuke, muzikale voorstelling heeft gemaakt: Pom en de sleutel naar geluk. De Spelerij: een superleuke bestemming voor een schoolreisje van groep 3 en 4 Gelderland!

Schoolreisje groep 3 en 4 – spelen!

Behalve genieten van en meedoen met een theatervoorstelling wordt er tijdens een schoolreisje voor groep 3 en 4 ook… gespeeld, natuurlijk! Met mooi weer is het nergens leuker spelen dan in de fontein. Lekker spetteren met water en zelf het waterorgel bedienen. Leerzaam en verrassend voor de leerlingen. Maar ook ronddraaien op de bellenblaasmachine, fietsen met gekke fietsjes en met de waterwip naar de overkant: wat een topdag! En dan hebben we het nog niet gehad over de broodjes die de leerlingen zelf mogen bakken…. Het leukste schoolreisje voor groep 3 en 4? Dat vind je bij De Spelerij!

Schoolreisje groep 3 en 4 – dagindeling

– Spelen in De Spelerij

– Lunchen met zelfgebakken broodjes en chocoladehagelslag, gekleurde hagelslag of jam en een beker ranja. Glutenvrij of suikervrij dieet is geen probleem.

– Voorstelling van 45 minuten in het theater van De Spelerij. Waar gaat het theater over? Kan ik alvast een kijkje nemen? Kijk snel op onze theater pagina.

Entreeprijs & reserveren

Het dagprogramma voor scholen kost €14,00 per kind. Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis toegang. De overige begeleiders betalen ook €14,00.

Zou u op de dag van het bezoek willen pinnen? Betaling per factuur is niet mogelijk.

Enthousiast geworden en wilt u een school-/groepsreis naar De Spelerij? Het is noodzakelijk te reserveren.

Vraag onderaan deze pagina uw reservering aan!

Aankomst

Bij aankomst van de schoolklassen staat een medewerker klaar om iedereen hartelijk welkom te heten. Hij of zij geeft wat beknopte informatie over De Spelerij – De Uitvinderij en wijst waar jassen en tassen kunnen worden opgehangen. Die plek is tevens de vaste verzamelplek voor die dag. Hierna gaan de leerlingen lekker spelen. Met de begeleiders neemt de medewerker het programma en de aanvangstijden van de activiteiten door.