Schoolreisje groep 5

Schoolreis organiseren groep 5

Het organiseren van een schoolreisje voor groep 5 valt niet altijd mee. Daarom neemt De Spelerij – De Uitvinderij dat graag van je over. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat je leerlingen leuk vinden en wat niet. Niet leuk? Als alles is voorgekauwd. Wel leuk? Zélf ontdekken! Dat kan bij ons volop. Voor het leukste schoolreisje voor groep 5 kom je daarom naar De Spelerij – De Uitvinderij.

Schoolreisje groep 5 – programma

Het programma voor een schoolreisje voor groep 5 is afhankelijk van het seizoen. Zo werken kinderen van groep 5 in de maanden april t/m juli in De Uitvinderij waar ze een piratenboot maken van piepschuim. Of een sleutelhanger met hun naam erop. Of een masker met de verfspettermachine! In de maanden augustus en september gaat groep 5 naar het theater. Een bijzondere voorstelling in een bijzonder decor met volop interactiviteit: verwondering gegarandeerd. Kijk voor meer info op onze theaterpagina

Schoolreisje groep 5 – ontdekken!

Een schoolreisje voor groep 5 is natuurlijk niet compleet zonder dat er gespeeld wordt in De Spelerij! Hier zetten leerlingen zelf de monorail in beweging en brengen ze al fietsend en crossend de ballenmachine in beweging. Met een ‘echte’ hijskraan kunnen ze zand verplaatsen. En dan zijn er nog heel wat geheimzinnige tunnels te ontdekken in het boevenpad. Achter elke buis schuilt een andere belevenis. Spannend! Minder spannend, maar gegarandeerd een succes is het zelf bakken van broodjes. Lunch smaakte nog nooit zo lekker.

Schoolreisje groep 5 – dagindeling

– Spelen in De Spelerij

– Lunchen met zelfgebakken broodjes en chocoladehagelslag, gekleurde hagelslag of jam en een beker ranja. Glutenvrij of suikervrij dieet is geen probleem.

– In de maanden april t/m juli wordt er anderhalf uur gewerkt in technieklokaal De Uitvinderij, in de maanden augustus en september vindt een voorstelling van 45 minuten plaats in het theater.a

Aankomst

Bij aankomst van de schoolklassen staat een medewerker klaar om iedereen hartelijk welkom te heten. Hij of zij geeft wat beknopte informatie over De Spelerij – De Uitvinderij en wijst waar jassen en tassen kunnen worden opgeborgen. Die plek is tevens de vaste verzamelplek voor die dag. Hierna gaan de leerlingen lekker spelen. Met de begeleiders neemt de medewerker het programma en de aanvangstijden van de activiteiten door.

Reserveren