Schoolreisje groep 6

Je organiseert een schoolreisje voor groep 6? Laat De Spelerij – De Uitvinderij je helpen. Op een plek waar zelf ontdekken en samen werken centraal staat beleven leerlingen gegarandeerd een topdag. In De Spelerij kunnen leerlingen op eigen houtje de meest gekke toestellen bedienen, gemaakt van gerecyclede materialen. De Uitvinderij is een groot technieklokaal waar hun verbeelding de vrije loop krijgt. De ervaringen die leerlingen in De Spelerij – De Uitvinderij opdoen zijn lessen voor het leven.

Programma

In het programma dat we hebben samengesteld voor schoolreisjes voor groep 6 wordt zowel gemaakt als gespeeld. In De Uitvinderij ontdekken ze hoe ze vacuüm vormen kunnen maken. En hoe ze hout zagen met elektrische figuurzagen. Van alles is mogelijk: hartjes, auto’s of 3D-voorbeelden namaken.

In De Uitvinderij kan het allemaal. In De Spelerij verplaatsen ze met hijskranen en transportbanden bakken om hele bouwwerken te maken. Via touwen trekken ze zichzelf in een bootje over het water. En natuurlijk gaan ze allemaal rollend van de rolletjesglijbaan af. De dag is veel te kort om álles te Tip: combineer een bezoekje aan de Spelerij – De Uitvinderij met een schoolkamp voor groep 8

Bakken

Natuurlijk is al het bovenstaande superleuk, maar je krijgt er ook enorme honger van. Komt dat even goed uit, want op De Spelerij bakken leerlingen hun eigen broodjes. Een gegarandeerd succesnummer. Ze mogen zoveel broodjes bakken als ze lusten. Wie bakt de mooiste broodjes?

Dagindeling

  • Spelen in De Spelerij
  • Lunchen met zelfgebakken broodjes met daarop chocoladehagelslag, gekleurde hagelslag of jam en een beker ranja. Glutenvrij of suikervrij dieet is geen probleem.
  • Anderhalf uur werken in technieklokaal De Uitvinderij

Aankomst

Bij aankomst van de schoolklassen staat een medewerker klaar om iedereen hartelijk welkom te heten. Hij of zij geeft wat beknopte informatie over De Spelerij – De Uitvinderij en wijst waar jassen en tassen kunnen worden opgehangen. Die plek is tevens de vaste verzamelplek voor die dag.

Hierna gaan de leerlingen lekker spelen. Met de begeleiders neemt de medewerker het programma en de aanvangstijden van de activiteiten door.

Entreeprijs & reserveren

Het dagprogramma voor scholen kost €16,50 per kind. Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis toegang. De overige begeleiders betalen ook €16,50.

Zou u op de dag van het bezoek willen pinnen? Betaling per factuur is niet mogelijk.

Enthousiast geworden en wilt u een school-/groepsreis naar De Spelerij? Het is noodzakelijk te reserveren.

Vraag onderaan deze pagina uw reservering aan!

Reserveren

Vul hieronder het formulier in 

Arrangement

Contactpersoon

Adresgegevens

Groep

Opmerkingen