Schoolreisje groep 7

De Spelerij – De Uitvinderij is de perfecte bestemming voor een schoolreisje voor groep 7. Of het nu mooi of slecht weer is: de leerlingen vermaken zich zeker. Met spelen, met ontdekken en met maken. Zélf maken om precies te zijn.

Programma

Op een plek waar zelf ontdekken en samen werken centraal staat beleven leerlingen gegarandeerd een topdag. In De Spelerij kunnen leerlingen op eigen houtje de meest gekke toestellen bedienen, gemaakt van gerecyclede materialen. Zo gaan ze door ‘de mangel’ heen en kunnen ze met vrienden picknicken op het reuzenmeubilair.

Ook zetten ze samen de draaikar in beweging. Maar welke kant draait die nu op..? In technieklokaal De Uitvinderij leren ze metaal bewerken en fotolijstjes of de namen van hun huisdier puntlassen. Als hun verbeelding eenmaal de vrije loop krijgt, komt er altijd wat bijzonders uit hun handen. De ervaringen die leerlingen in De Spelerij – De Uitvinderij opdoen zijn dan ook lessen

Dagindeling groep 7

  • Spelen in De Spelerij
  • Lunchen met zelfgebakken broodjes en chocoladehagelslag, gekleurde hagelslag of jam en een beker ranja. Glutenvrij of suikervrij dieet is geen probleem.
  • Anderhalf uur werken op de metaalafdeling van technieklokaal De Uitvinderij waar leerlingen kunnen puntlassen en metaal bewerken.

Aankomst

Bij aankomst van de schoolklassen staat een medewerker klaar om iedereen hartelijk welkom te heten. Hij of zij geeft wat beknopte informatie over De Spelerij – De Uitvinderij en wijst waar jassen en tassen kunnen worden opgehangen. Die plek is tevens de vaste verzamelplek voor die dag. Hierna gaan de leerlingen lekker spelen.

Met de begeleiders neemt de medewerker het programma en de aanvangstijden van de activiteiten door.

 
 

Entreeprijs & reserveren

Het dagprogramma voor scholen kost €16,50 per kind. Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis toegang. De overige begeleiders betalen ook €16,50.

Zou u op de dag van het bezoek willen pinnen? Betaling per factuur is niet mogelijk.

Enthousiast geworden en wilt u een school-/groepsreis naar De Spelerij? Het is noodzakelijk te reserveren.

Vraag onderaan deze pagina uw reservering aan!

Reserveren

Vul hieronder het formulier in

Arrangement

Contactpersoon

Adresgegevens

Groep

Opmerkingen