Plan een uniek, creatief schoolreisje voor groep 8

Ook voor de oudste basisschoolleerlingen is De Spelerij – De Uitvinderij een superleuke bestemming. Op deze leeftijd mogen ze alle apparaten in technieklokaal De Uitvinderij uitproberen en zelf bedienen. Gespeeld wordt er uiteraard ook tijdens een schoolreisje voor groep 8. En hoe!

Programma

In technieklokaal De Uitvinderij kunnen leerlingen alles maken van metaal wat ze maar willen. Na de uitleg van onze deskundige begeleiding mogen ze zelf aan de slag. Wat gaan ze maken? Een raceauto, een dino of misschien toch een kapstok? Opperste concentratie en oneindige creativiteit leiden tot een verrassend kunstwerk dat de leerlingen natuurlijk mee naar huis mogen nemen.

Maar tijdens een schoolreisje voor groep 8 wordt er niet alleen gemaakt, er wordt ook gespeeld. In De Spelerij natuurlijk. Samen in de klimkuil, vol netten, touwen en tunnels. Op de klimwand naar boven, schaken met het reuzenschaakspel. Wat een leuke dag!

Tip: combineer een bezoekje aan de Spelerij – De Uitvinderij met een schoolkamp voor groep 8

Dagindeling

  • Spelen in De Spelerij
  • Lunchen met zelfgebakken broodjes met daarop chocoladehagelslag, gekleurde hagelslag of jam en een beker ranja. Glutenvrij of suikervrij dieet is geen probleem.
  • Anderhalf uur werken op de metaalafdeling van technieklokaal De Uitvinderij waar leerlingen kunnen puntlassen en metaal bewerken.

Aankomst

Bij aankomst van de schoolklassen staat een medewerker klaar om iedereen hartelijk welkom te heten. Hij of zij geeft wat beknopte informatie over De Spelerij – De Uitvinderij en wijst waar jassen en tassen kunnen worden opgehangen. Die plek is tevens de vaste verzamelplek voor die dag.

Hierna gaan de leerlingen lekker spelen. Met de begeleiders neemt de medewerker het programma en de aanvangstijden van de activiteiten door.

Entreeprijs & reserveren

Het dagprogramma voor scholen kost €16,50 per kind. Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis toegang. De overige begeleiders betalen ook €16,50.

Zou u op de dag van het bezoek willen pinnen? Betaling per factuur is niet mogelijk.

Enthousiast geworden en wilt u een school-/groepsreis naar De Spelerij? Het is noodzakelijk te reserveren.

Vraag onderaan deze pagina uw reservering aan!

Reserveren

Vul hieronder het formulier in

Arrangement

Contactpersoon

Adresgegevens

Groep

Opmerkingen