Schoolreisje Overijssel

Een schoolreisje Overijssel bij De Spelerij – De Uitvinderij betekent én leuk én leerzaam. Klauteren, klimmen en roetsjen in De Spelerij. Ontdekken, maken en scheppen in De Uitvinderij. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat je leerlingen leuk vinden en wat niet. Afhankelijk van de leeftijd van je leerlingen en het seizoen stellen wij een leuk programma voor je samen. Voor het leukste schoolreisje Overijssel kom je naar De Spelerij – De Uitvinderij.

 

Actief schoolreisje in de buurt van Overijssel?

Je bent bezig met het plannen van een schoolreisje Overijssel? Heb je al eens gedacht aan De Spelerij – De Uitvinderij in Dieren? Hier worden leerlingen uitgedaagd op allerlei manieren. Met een theatervoorstelling (voor kinderen uit groep 3 en 4). Met het werken aan een heuse piratenboot van piepschuim (groep 5). Met het maken van vacuüm vormen (groep 6), fotolijstjes (groep 7) of zelfs een raceauto (groep 8)! Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, want leerlingen kunnen zich hier op veel meer manieren vermaken. De Spelerij – De Uitvinderij: een superleuke bestemming voor een schoolreisje Overijssel.

 

Wat ga je tijdens het schoolreisje doen?

Bij het betreden van De Spelerij – De Uitvinderij stappen jij en je leerlingen een compleet andere wereld binnen. Een wereld waar het plezier van afspat! Leerlingen kunnen hier grenzeloos ontdekken hoe het is om met hun handen kunstwerken te maken die aan hun eigen brein ontsproten zijn. Hoe het voelt om grote machines te bedienen. En hoe het is om op avontuur te gaan en samen zaken op te lossen. De Spelerij – De Uitvinderij: verbazend leuk, verrassend leerzaam.

 

Het programma

Schoolreisjes horen een prettige en onvergetelijke ervaring te zijn in het leven van een kind. De Spelerij – De Uitvinderij begrijpt dit als geen ander en is dan ook een kei in het organiseren van een fantastisch en fascinerend dagje uit voor zowel jonge als al wat oudere kinderen. Dit begint bij de ontvangst: leerlingen en begeleiders worden hartelijk welkom geheten door de medewerkers. Daarna kan het spelen en ontdekken beginnen! En dat maakt hongerig, dus natuurlijk is de lunch een zeer belangrijk onderdeel van het schoolreisje. En wat voor lunch: de leerlingen mogen zelf hun eigen broodjes bakken. Een gegarandeerd succesnummer. Natuurlijk mogen alle meesterwerkjes die de leerlingen in De Uitvinderij hebben gemaakt mee naar huis. Zo zullen je leerlingen zich dat superleuke schoolreisje Overijssel nog lang herinneren.

Reserveren

Vul hieronder het formulier in

Arrangement

Contactpersoon

Adresgegevens

Groep

Opmerkingen