Ietsje anders (en ook weer niet)

Zoals je om je heen merkt, zijn dingen een beetje anders geworden. Ook wij hebben een paar aanpassingen moeten doorvoeren om netjes aan de nieuwe regeltjes te voldoen (maar we verklappen je alvast: spelen in De Spelerij blijft zoals je het gewend bent: helemaal te gek!)

Wat is belangrijk om te weten?

1) Kaartjes koop je niet meer aan de kassa, maar online. En wel hier. Je geeft dan ook meteen aan op welke dag en hoe laat je wilt komen spelen. Let op: ook voor kinderen tot vier jaar ‘koop’ je een kaartje. Zij komen gratis binnen, hoor. Maar omdat we nu met een maximum aantal bezoekers rekening moeten houden, is het voor ons wel zo overzichtelijk als ook de allerjongsten op deze manier worden aangemeld.

2) Ook De Uitvinderij is natuurlijk open. Wil je metaal bewerken (dat mag wanneer je 10 jaar of ouder bent), dan koop je een apart kaartje. Voor knutselen met piepschuim, hout, papier, verf of voor het stanzen van naamplaatjes (dat mag voor kinderen vanaf 4 jaar) koop je een ander kaartje.

3) Iedereen die De Spelerij binnengaat krijgt nu een mooi armbandje. Aan de kleur ervan kunnen wij zien wat je precies ‘besteld’ hebt: lekker spelen in De Spelerij of ook metaal bewerken, bijvoorbeeld. Dat is handig, want dan kunnen we je op tijd laten weten dat je richting De Uitvinderij moet gaan. Want je vergeet zo maar de tijd, als je druk aan het spelen bent.

Dit zijn de belangrijkste veranderingen. Verder staan in het park palen met desinfectie, poetsen we de wc’s vaker dan eerst en laten we iets minder mensen tegelijkertijd in het park en De Uitvinderij. Dat betekent dus dat je nog meer ruimte hebt om te spelen en te knutselen!

Het is even wennen, ook voor ons, maar we weten het zeker: een dagje De Spelerij voelt vanaf het moment dat je het park binnenkomt lekker vertrouwd. Wanneer kom je langs?

Oh. ook kinderfeestjes zijn weer mogelijk. Dus kom op je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes naar De Spelerij. Lekker buitenspelen

Let op: het is niet mogelijk om een kaartje voor De Spelerij of De Uitvinderij te reserveren. Heb je eenmaal een kaartje gekocht, dan kijken we ook echt naar je uit op die dag en tijd.

Share: