Voorjaarsvakantie


17 februari t/m 25 februari 2024, noord en midden Nederland

Het leukste idee voor de voorjaarsvakantie

Het leukste idee voor activiteiten in de voorjaarsvakantie? Een uitje naar De Spelerij – De Uitvinderij. Of het nu plenst of het zonnetje schijnt, vermaken doe je je sowieso. Dus, kom naar ons toe. De tijd vliegt en je komt ogen, oren en handen tekort! De Spelerij zoals je het gewend bent: helemaal te gek!

 

Broodjes en kunst

Alle andere dingen die je normaal in De Spelerij – De Uitvinderij kunt doen, kun je ook in de voorjaarsvakantie doen. Dus lekkere broodjes bakken (reserveer tot 12.00 uur aan de kassa). Kunstwerken maken met de verfspettermachine. Figuurzagen met piepschuim. En lekker klimmen in de buitenlucht op (te) gekke toestellen: superleuk!

Kaartverkoop

Het is niet noodzakelijk, maar wel handig om thuis vooraf al uw kaarten te bestellen. Dan weet je zeker dat er plaats is! Klik op de groene knop en kies een dag

Lekker zélf

Het allerleukste aan spelen in De Spelerij – De Uitvinderij? Je mag het hier helemaal zélf uitzoeken. Je staat hier dus niet te kijken hoe iemand anders iets spectaculairs doet met een of andere machine. Nee, je gaat zélf spectaculair in de weer met een supergave machine. Bijvoorbeeld met de verfspettermachine. Daarom zijn de leukste uitstapjes in de voorjaarsvakantie die naar De Spelerij – De Uitvinderij.

Kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Na al dat harde werken op school mag je hier naar hartenlust knutselen, klimmen en klauteren. Ga helemaal op in de wonderwereld van De Spelerij. Of maak je mooiste kunstwerk in De Uitvinderij. Een uitje naar ons is eigenlijk een heleboel uitjes in één. Dat maakt een uitje naar De Spelerij – De Uitvinderij tot het leukste uitje in de voorjaarsvakantie.