De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Ilse Moraal:

Ik was op schoolreisje bij de Spelerij. Ik vond het erg leuk. Het was mooi weer dus we mochten lekker onze zwemkleren aan doen en met het water spelen. De Uitvinderij vond ik haast het leukst. Ik ga nog een dagje met mijn broertje Abel en zusje Sanne en mijn papa en mama er naar toe! Liefs Ilse

Welkom op de Spelerij

De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen.

De Uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap. Ontdek De Spelerij / De Uitvinderij.

Openingtijden

Vier Pasen bij De Spelerij

Eieren, kuikentjes en lammetjes, het voorjaar is weer begonnen, een paar vrije dagen om lekker met elkaar door te brengen.

De Spelerij, de wonderlijkste speel- en ontdekplek van Nederland, is alle Paasdagen open. Speciaal voor families of vriendengroepen kunt u het Paasarrangement reserveren. 

  • U wordt ontvangen met koffie, thee of fris met een plak paasstol.
  • Daarna gaat iedereen spelen en ontdekken.
  • Als lunch gaat u uw eigen broodjes bakken met daarbij gekleurde eieren, hamrolletjes, eiersalade, geraspte kaas, kruidenboter en voor iedereen een glas jus d’orange.
  • Na de lunch kan het spelen en uitvinden weer verder gaan. 

Dit Paasarrangement is al mogelijk vanaf 10 personen voor €24,50 p.p., de entree voor De Spelerij is hierbij inbegrepen. Het is noodzakelijk te reserveren en mogelijk op Goede Vrijdag, Paaszaterdag en 1ste en 2de Paasdag. Bel om te reserveren 0313-413118.

Entreeprijzen

4 tot 65 jaar € 12,00
65 jaar en ouder € 10,00
jonger dan 4 jaar gratis

Het park is geschikt als uw jongste kind 4 jaar oud is. Als het oudste kind 4 jaar is, kunt u beter nog even wachten.

Schoolreis of familie-uitje

Al meer dan 30 jaar is De Spelerij/ De Uitvinderij een plek waar scholen en groepen met hun kinderen graag komen. De hele dag met de kinderen op stap om samen De Spelerij te ervaren. Maar De Spelerij is ook bij uitstek geschikt voor het houden van een familiefeest, waarbij u (klein)kinderen wilt uitnodigen.

Het GROTE Spelerij Bordspel

Ontdek de Spelerij op een hele andere manier met het GROTE online game bordspel. Speel alleen tegen de computer of met 1, 2 of 3 medespelers!

Hier kun je Het GROTE Spelerij spel vinden.

Broodjes bakken

Als lunch kunt u zelf stokbroodjes bakken. U kunt de broodjes vullen met jam, hagelslag of muisjes. Dit kost €4,- p.p. inclusief limonade.

Let op: broodjes bakken moet u reserveren i.v.m. het rijzen van het deeg. Dit kan telefonisch op: 0313 41 31 18 of op de dag zelf tot 12.00 uur bij de kassa.

We gaan broodjes bakken vanaf 6 deelnemers om 13.00 uur.