De Spelerij - De Uitvinderij

Veldweg 5 6952 GX Dieren - 0313 413 118

Rachella:

Wij gaan met school er morgen naar toe, heb er veel zin in. 

De Spelerij

De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen.

De Uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap. Ontdek De Spelerij / De Uitvinderij.

Openingtijden

Voorjaarsvakantie

Droom jij er ook altijd van om te kunnen vliegen? Kom dan deze voorjaarsvakantie naar De Spelerij om je eigen vliegtuig te bouwen. Papier, karton en piepschuim staan voor jou klaar om een fantastisch vliegtuig te bouwen. Niet om zelf mee weg te kunnen vliegen natuurlijk, maar wel om in een wedstrijd er achter te komen wie de beste vliegtuigbouwer van De Spelerij is! Natuurlijk hebben we voor de beste bouwer van de dag een prijs!

Ook hebben wij in de voorjaarsvakantie een speciale plek in de Uitvinderij gereserveerd waar je je eigen maskers kunt maken. Met de meest bijzondere materialen kun je hier de gekste maskers maken!

Entreeprijzen

4 tot 65 jaar € 12,00
65 jaar en ouder € 10,00
jonger dan 4 jaar gratis

Het park is geschikt als uw jongste kind 4 jaar oud is. Als het oudste kind 4 jaar is, kunt u beter nog even wachten.

Schoolreis of familie-uitje

Al meer dan 30 jaar is De Spelerij/ De Uitvinderij een plek waar scholen en groepen met hun kinderen graag komen. De hele dag met de kinderen op stap om samen De Spelerij te ervaren. Maar De Spelerij is ook bij uitstek geschikt voor het houden van een familiefeest, waarbij u (klein)kinderen wilt uitnodigen.

Het GROTE Spelerij Bordspel

Ontdek de Spelerij op een hele andere manier met het GROTE online game bordspel. Speel alleen tegen de computer of met 1, 2 of 3 medespelers!

Hier kun je Het GROTE Spelerij spel vinden.

Broodjes bakken

Als lunch kunt u zelf stokbroodjes bakken. U kunt de broodjes vullen met jam, hagelslag of muisjes. Dit kost €4,- p.p. inclusief limonade.

Let op: broodjes bakken moet u reserveren i.v.m. het rijzen van het deeg. Dit kan telefonisch op: 0313 41 31 18 of op de dag zelf tot 12.00 uur bij de kassa.

We gaan broodjes bakken vanaf 6 deelnemers om 13.00 uur.