Familie-uitjes bij De Spelerij, een unieke dag voor jong en oud!

De Spelerij – De Uitvinderij is leuk voor kinderen. Natuurlijk. Maar weet je dat hele families zich hier kostelijk kunnen amuseren? Dat maakt een bezoekje aan ons speelpark tot het perfecte familie-uitje. Papa’s en mama’s, oma’s en opa’s: die voelen zich ook weer kind hier! Dat is niet zo gek. Als die verbeelding eenmaal de vrije loop krijgt, dan is er geen houden meer aan. Omdat we bij De Spelerij – De Uitvinderij de vaste kaders weglaten, krijgt die verbeelding alle ruimte.

Dagje uit met de hele familie

Een dagje uit met familie: waar begin je met zoeken? Nou, hier dus! De Spelerij – De Uitvinderij bezorgt al ruim 35 jaar complete families een superleuk dagje uit. Er zijn hier genoeg leuke dingen om te doen met je familie. En wat is er nu leuker dan sámen dingen doen? Slimme papa’s en mama’s en ook opa’s en oma’s houden hier dan ook hun verjaardags- of jubileumfeestje. Want zeg nou zelf: als de (klein)kinderen het leuk hebben, is toch de hele dag geslaagd? Dat die (klein)kinderen hier een leuke dag kunnen doorbrengen, daar kun je van op aan. Bij goed en bij slecht weer.

Familie-uitje ideeën

Als je aan een familie-uitje denkt, denk je misschien niet meteen aan De Spelerij – De Uitvinderij. En toch hebben we genoeg leuke familie-uitje ideeën voor je. Samen met je pa struinen langs het boevenpad. Met je moeder in de fontein dansen. Met je broertje een heuse hijskraan bedienen. En met je opa in De Uitvinderij jullie eigen familiewapen puntlassen! Familie-uitjes saai? Niet als ze bij ons worden gehouden!

Familie-uitje indoor

Zul je net zien: is eindelijk de dag aangebroken van het familie-uitje en dan regent het dat het giet! Ach, niet getreurd. Ook een familie-uitje bij slecht weer kan hier prima. Je (klein)kinderen merken haast niet dat het regent, die zijn veel te druk bezig met ontdekken.

Mocht het nu echt plenzen (dat doet het helemaal niet vaak op De Spelerij) dan kunnen jullie altijd lekker droog en warm in De Uitvinderij terecht. Zo heb je een geweldig leuk familie-uitje indoor. Wedden dat je (klein)kinderen het helemaal niets uitmaakt? Want een familie-uitje bij slecht weer is toch maar mooi een familie-uitje!

MPF_3036-2056
meisjes-2

Familie-uitje met warm weer

Zon vinden we hartstikke fijn hier bij De Spelerij – De Uitvinderij. Want zon betekent vrolijkheid. En waterpret! Onze waterspeelplaats sproeit genoeg water om de hele dag plezier van te hebben. Daarom is De Spelerij – De Uitvinderij een van de leukste familie-uitjes met warm weer.

Actieve familie-uitjes

Je bent op zoek naar actieve familie-uitjes? Actiever dan bij De Spelerij – De Uitvinderij vind je ze haast niet. Hier kún je gewoon niet stilzitten.

Daarvoor is op dit bijzondere speelpark veel te veel te zien, te doen, te verwonderen. Klauteren, roetsjen, rennen, broodjes bakken. Je (klein)kind holt van de ene activiteit naar de andere.

En weer terug! En dan is er ook nog van alles te maken, scheppen en creëren in knutselparadijs De Uitvinderij. Over actieve familie-uitjes gesproken.

MPF_2553-1969

Familiedag bij De Spelerij

Een familiearrangement is al mogelijk vanaf €32,00 p.p. vanaf 10 personen. Hierbij is inbegrepen:

 • entree
 • koffie, thee of frisdrank met een muffin
 • broodbakken als lunch, met hartig en zoet beleg en een drankje

U kunt het familiearrangement uitbreiden met de volgende mogelijkheden, de opties gelden wanneer de gehele groep er gebruik van maakt:

Optie 1

 • Tijdens het stokbroodjes bakken een kop soep €5,- p.p. extra

Optie 2

 • Na afloop van het stokbroodjes bakken een Ola ijsje of kopje koffie als toetje €2,90 p.p. extra

Optie 3

 • Als afsluiting een familiediner bij onze ‘buren’. Boeren beenham met honing-mosterdsaus met kipdijfilet met rijkgevulde stroganoffsaus, oma’s gehaktballetjes met satésaus. Geserveerd met oerfriet, warme groenten en huissalade € 21,50 p.p. extra.
 • Voor de kinderen t/m 11 jaar, kleine schnitzeltjes/ frikandelletjes/ kipnuggets, geserveerd met patatjes en appelmoes. €10,75 p.p. extra.
 • Naar wens ook vegetarische mogelijkheden.

Optie 4

 • Samen met de hele familie een kunstwerk maken, bijvoorbeeld een familiewapen. U maakt gebruik van grotere materialen €9,- p.p. extra
  Let op: reserveren is noodzakelijk!

Boek hier uw familiedag!