Veelgestelde vragen en alles wat je wilt weten over De Spelerij!

Hieronder een lijst van veelgestelde vragen. Mocht u toch geen antwoord op uw vragen vinden, neem dan contact met ons op.

Algemeen

Het park is geschikt voor als uw jongste kind 4 jaar oud is. Als het oudste kind 4 jaar is, kunt u beter nog even wachten.

Het parkeren is gratis en er is voldoende plaats

We zijn geen museum en dan is de museumjaarkaart niet geldig als entreebewijs.

Ja, er zijn veel kinderfeestjes op De Spelerij. Kijk voor meer informatie op de pagina Kinderfeestje.

Leuke cadeautip: geef een bon voor een dagje naar De Spelerij! U kunt deze bonnen bestellen via deze link

Nee, uw hond mag niet mee naar De Spelerij, met uitzondering van een officiële hulphond. 

Ja, er is een rolstoel aanwezig. Neemt u hierover telefonisch contact met ons op via 0313 413 118. Het park is grotendeels rolstoelvriendelijk en er is een aangepast toilet.

Kijk voor informatie de openingstijden op onze homepagina.

In het park blijven regelmatig spullen liggen. Door de grote hoeveelheden hebben we hier de volgende procedure voor. Belt u zo snel mogelijk, wanneer u er achter komt dat u iets mist, met telefoonnummer 0313-413118 van De Spelerij. Wij kijken of het gevonden is. Niet altijd worden alle spullen gevonden. Wordt het gevonden, dan leggen we het bij de kassa voor u klaar. Wij bewaren het maximaal 1 maand voor u. Is het na 1 maand niet opgehaald, gaan de spullen naar een goed doel. Het is niet mogelijk om iets te laten opsturen. We raden u aan uw spullen zo snel mogelijk op te komen halen, anders wordt het steeds moeilijker spullen terug te vinden! De Spelerij is niet verantwoordelijk voor het niet terugvinden of kwijtraken van gevonden voorwerpen.
Wanneer u tijdens uw bezoek aan De Spelerij wilt kolven, geef dit dan bij het restaurant aan, dan wijzen we u naar een rustig plekje met een stopcontact.
Dagelijks ontvangen we vele aanvragen voor steun, sponsoring en/of vrijkaarten. We kunnen aan deze vraag niet voldoen.
Je kunt met verschillende opleidingen stage lopen. Stuur een mail naar marieke@spelerij.nl met daarin: Je opleiding, periode stage, stagedoelen van je opleiding en natuurlijk waarom je stage wilt lopen bij De Spelerij
U kunt de algemene voorwaarden hier downloaden. U kunt het parkreglement en hoe we omgaan met klachten hier downloaden.

Eten en drinken

U mag een picknickmand meenemen. U kunt picknicken op de daarvoor bestemde plaatsen in het park. In het restaurant en op het bijbehorende terras mag u geen zelf meegenomen eten of drinken nuttigen.

In het restaurant kun je soep, broodjes, pannenkoeken en poffertjes eten. Er is in het park geen friet te verkrijgen.

Bij het broodjes bakken kunt u ook glutenvrije broodjes en beleg reserveren. Tevens is er suikervrij beleg. Het brooddeeg is gemaakt van meel, zout, water en verse gist. Dus geen melk of broodverbeteraars. Ook hebben we suikervrij ijs en glutenvrije pannenkoeken. We horen graag tijdig wanneer u hier gebruik van wilt maken.

We willen graag dat kinderen rookvrij kunnen spelen daarom is het niet toegestaan om te roken op het terrein, behalve op het terras bij de ingang aan de rooktafel.

Schoolreis

Kijk voor meer informatie op de pagina Schoolreis.

Download hier de plattegrond van De Spelerij om een indruk te krijgen van het park