Beleef een onvergetelijke schoolreis bij De Spelerij

Al bijna 40 jaar is De Spelerij een plek waar scholen en groepen met hun kinderen graag komen. De hele dag met de kinderen op stap om samen De Spelerij te ervaren. Werken in De Uitvinderij of kijken naar de fantasievolle voorstelling in het theater, samen lunchen met zelfgebakken broodjes en natuurlijk heel veel spelen.

Dagprogramma

Bij aankomst wordt u door ons ontvangen. Wij vertellen enkele dingen, die voor de kinderen belangrijk zijn om te weten. Dan krijgt uw groep een eigen garderobeplek en kan het spelen en ontdekken voor de kinderen beginnen. Met de begeleiders nemen we vervolgens het programma door en krijgt u van ons een briefje met de aanvangstijden van de activiteiten.

Het dagprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Alle kinderen spelen in De Spelerij
  • Alle kinderen lunchen met zelfgebakken broodjes incl. een glas limonade*
  • Kinderen van groep 1 t/m 4 krijgen een voorstelling in het theater
  • Kinderen van groep 5 werken in de maanden april t/m juli in De Uitvinderij. In de maanden augustus en september gaat groep 5 naar het theater
  • Kinderen van groep 6 t/m 8 werken in De Uitvinderij waarbij de kinderen van groep 7 & 8 metaal gaan bewerken en puntlassen (in de maand september gaat alleen groep 8 metaal bewerken/puntlassen)
  • Kinderen uit combinatiegroepen werken op eigen groepsniveau


* Eventueel glutenvrij- en of suikervrij dieet tijdig doorgeven.

Entreeprijs & reserveren

Het dagprogramma voor scholen kost in 2024 €16,50 per kind. Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis toegang. De overige begeleiders betalen ook €16,50.

U kunt vanaf 15 leerlingen een schoolreisje boeken.

Zou u op de dag van het bezoek willen pinnen? Betaling per factuur is niet mogelijk.

Enthousiast geworden en wilt u een schoolreis naar De Spelerij? Het is noodzakelijk te reserveren.

Vraag onderaan deze pagina uw reservering aan!

Handig om te weten

Kleding

Wij adviseren “oude” kleren en stevige schoenen bij het buitenspelen. Ook reservekleding is niet overbodig. Bij mooi weer kunnen de kinderen zwemkleding meenemen om in de fontein te spelen.

Begeleiding

De kinderen kunnen zelfstandig en veilig spelen. We verwachten wel dat de begeleiders een oogje in het zeil houden door als pleinwachten rond te lopen. Een helpende hand in de Uitvinderij en bij het stokbrood bakken is welkom.

Theater

Waar gaat het theater over? Kan ik alvast een kijkje nemen? Kijk snel op de theaterpagina om alvast een indruk te krijgen van de voorstelling, de bijpassende techniekles en om kennis te maken met beide theatermaaksters en het bijbehorende techniekprogramma!

Eten en drinken

Het is verstandig als de kinderen iets te eten en drinken meenemen voor tussendoor.

Zakgeld

Er is een winkeltje op het park waar kleine souvenirs, ijs en snoep te koop zijn. Ons advies: als u geld mee wilt geven, doe dan een bedrag dat kinderen begrijpen.

Reserveren

Vul hieronder het formulier in

Arrangement

Contactpersoon

Adresgegevens

Groep

Opmerkingen