Schoolreis

Al meer dan 30 jaar is De Spelerij een plek waar scholen en groepen met hun kinderen graag komen. De hele dag met de kinderen op stap om samen De Spelerij te ervaren.

Werken in De Uitvinderij of kijken naar de fantasievolle voorstelling in het theater, samen lunchen met zelfgebakken broodjes en natuurlijk heel veel spelen.

Een schoolreis als inspiratie voor de techniekles!

Twee meisjes in De Spelerij

Dagprogramma

Bij aankomst wordt u door ons ontvangen. Wij vertellen enkele dingen, die voor de kinderen belangrijk zijn om te weten. Dan krijgt uw groep een eigen garderobeplek en kan het spelen en ontdekken voor de kinderen beginnen. Met de begeleiders nemen we vervolgens het programma door en krijgt u van ons een briefje met de aanvangstijden van de activiteiten.

Het dagprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Alle kinderen spelen in De Spelerij
  • Alle kinderen lunchen met zelfgebakken broodjes incl. een glas limonade*
  • Kinderen van groep 1 t/m 4 krijgen een voorstelling in het theater
  • Kinderen van groep 5 werken in de maanden april t/m juli in De Uitvinderij. In de maanden augustus en september gaat groep 5 naar het theater
  • Kinderen van groep 6 t/m 8 werken in De Uitvinderij waarbij de kinderen van groep 7 & 8 metaal gaan bewerken en puntlassen (in de maand september gaat alleen groep 8 metaal bewerken/puntlassen)
  • Kinderen uit combinatiegroepen werken op eigen groepsniveau

* Eventueel glutenvrij- en of suikervrij dieet tijdig doorgeven.

We hebben ook verschillende techniekprogramma’s voor scholen.

Entreeprijs & reserveren

Het dagprogramma voor scholen kost €14,00 per kind. Per 15 kinderen krijgt één begeleider gratis toegang. De overige begeleiders betalen ook €14,00.

Zou u op de dag van het bezoek willen pinnen? Betaling per factuur is niet mogelijk.

Groepen vanaf 20 personen van bijvoorbeeld een vereniging, vakantieopvang/ BSO of buurthuis kunnen gebruik maken van de schoolreisprijs wanneer ze als één groep betalen. De begeleiding van deze groepen betalen €14,00 entree per persoon. Dan wel van te voren reserveren. In het weekend en in de vakanties zijn er geen theatervoorstellingen.

Enthousiast geworden en wilt u een school-/groepsreis naar De Spelerij? Het is noodzakelijk te reserveren.

Vraag onderaan deze pagina uw reservering aan!

Handig om te weten

Kleding

Wij adviseren “oude” kleren en stevige schoenen bij het buitenspelen. Ook reservekleding is niet overbodig. Bij mooi weer kunnen de kinderen zwemkleding meenemen om in de fontein te spelen.

Begeleiding

De kinderen kunnen zelfstandig en veilig spelen. We verwachten wel dat de begeleiders een oogje in het zeil houden. Een helpende hand in de Uitvinderij en bij het stokbrood bakken is welkom.

De Spelerij
Broodjes bakken

Eten en drinken

Het is verstandig als de kinderen iets te eten en drinken meenemen voor tussendoor.

Zakgeld

Er is een winkeltje op het park waar kleine souvenirs, ijs en snoep te koop zijn. Ons advies: als u geld mee wilt geven, doe dan een bedrag dat kinderen begrijpen.

Theatervoorstelling

Neem alvast een kijkje in ons theater

Reserveren

Vul hieronder het formulier in

Arrangement
Contactpersoon
Adresgegevens
Groep
Opmerkingen

Share: