Organiseer een uniek kinderfeestje bij De Spelerij

Vier je partij bij De Spelerij

De Spelerij is zeer geschikt voor het houden van kinderfeestjes. Je kunt er ontdekken, spelen en aan de slag in De Uitvinderij.

Je mag zelf weten wat je met je vrienden gaat doen. Wanneer je 4 vriendjes of vriendinnetjes meeneemt krijg je, als jarige, van ons ook een klein cadeautje.

De kosten van het kinderfeestje zijn €19,50 p.p voor spelen met Uitvinderij. Er zijn ook entreekaarten beschikbaar voor alleen buiten spelen voor €14,50 p.p. Voor alle kinderen is er een glas limonade om te proosten op de jarige!

Extra opties

Je eigen broodjes bakken als lunch €6,- p.p. extra. Reserveren tot 12.00 uur. Bakken tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Je kunt ook met je vrienden zelf zoute popcorn bakken voor €4,50 p.p. Bakken tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Poffertjes of pannenkoeken eten in het restaurant vanaf €5,- p.p. extra. Het bedrag is afhankelijk van het soort eten dat u kiest. U kunt uw bestelling bij aankomst aan de keuken doorgeven.

We vinden het fijn te weten dat u komt, dus graag reserveren. Dat doet u onderaan deze pagina via het reserveringsformulier.

Uitnodiging feestje

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor je feestje met deze Spelerij-uitnodigingen. Download de uitnodiging en print de kaarten op mooi dik papier. Dan kan het feest beginnen!

Download hieronder de uitnodiging:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boek hier het kinderfeestje