Kinderfeestje

Vier je partij bij De Spelerij

De Spelerij is zeer geschikt voor het houden van kinderfeestjes. Je kunt er ontdekken, spelen en aan de slag in De Uitvinderij.

Je mag zelf weten wat je met je vrienden gaat doen. Wanneer je 4 vriendjes of vriendinnetjes meeneemt krijg je, als jarige, van ons ook een klein cadeautje.

De kosten van het kinderfeestje zijn €14,50 p.p. Voor alle kinderen is er een glas limonade om te proosten op de jarige!

Kinderfeestje De Spelerij
Kinderfeestje

Extra opties

Je eigen broodjes bakken als lunch €4,- p.p. extra. Graag aankomst vóór 12.30 uur.

Poffertjes of pannenkoeken eten in het restaurant vanaf €3,75 p.p. extra. U kunt uw bestelling bij aankomst aan de keuken doorgeven.

Flesje fris met zakje Lays chips €2,60 p.p. extra

We vinden het fijn te weten dat u komt, dus graag reserveren. Dat doet u onderaan deze pagina via het reserveringsformulier.

Uitnodiging feestje

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor je feestje met deze Spelerij-uitnodigingen. Download de uitnodiging en print de kaarten op mooi dik papier. Dan kan het feest beginnen!

Download hieronder de uitnodiging:

Uitnodiging kinderfeestje

Reserveren

Het reserveren bestaat uit een paar stappen:

  1. Koop online uw entreekaarten op www.spelerij.nl/kaartverkoop
  2. Kies of u alleen wilt buiten spelen of ook naar de werkplaats De Uitvinderij wilt gaan. Voor De Uitvinderij heeft u de keus uit entreekaarten met metaal bewerken (10+) of zonder metaal bewerken.
  3. Kies de datum en tijd waarop u wilt aankomen.
  4. Koop uw kaarten en volg het traject.
  5. Wanneer u kaarten gekocht heeft horen we graag via de mail aan bezoek@spelerij.nl of u gebruik wilt maken van een kinderfeestje.

Verder volgen we natuurlijk de RIVM-richtlijnen met handen wassen, kinderen t/m 12 jaar mogen vrij spelen en vanaf 13 jaar 1,5 m afstand houden van elkaar.

Vul hieronder het formulier in

Arrangement
Contactpersoon
Deelnemers
Datum en Tijd
Eten en Drinken
Wensen

Share: