Kom spelen, ontdekken en uitvinden bij De Spelerij!

Grote kans dat je twee keer moet kijken als je in De Spelerij rondloopt.

Brengt dat jongetje met z’n vriendjes echt die gekke carrousel in beweging? Bedient dat meisje nu een hijskraan? En staan die kinderen daar broodjes te bakken?

Ontdekkend spelen

Weet je wat nu het grappige is? Bijna alle jongens en meisjes vinden het geweldig om zélf wat te maken. Of het nu een prachtig verfspetterschilderij is, een luchtballon van metaal (ja, die bestaan) of een piratenboot van piepschuim.

Iets maken dat je zelf bedacht hebt, dat je zelf hebt gepuntlast, gestanst of gezaagd. Dat is toch superstoer?

In De Uitvinderij ontdek je dat ook jij een kunstenaar bent. Hoe geweldig het is om zelf iets te bedenken, en het dan ook nog eens te kunnen maken. In De Uitvinderij vind je jezelf opnieuw uit!

Kijk hier voor de techniekprogramma’s voor scholen en ontdek de activiteiten en meer hieronder. Of neem een kijkje in onze fotogalerij!

Ontdek meer

De Uitvinderij

Grote kans dat je twee keer moet kijken als je in De Spelerij rondloopt. Brengt dat jongetje met z’n vriendjes echt die gekke carrousel in beweging? Bedient dat meisje nu een hijskraan? En staan die kinderen daar broodjes te bakken?

Familiedag

familie-arrangement 32,- p.p. vanaf 10 personen. Hierbij is inbegrepen: entree, drinken met een muffin en broodbakken als lunch.

Kinderfeestje

De Spelerij is bij uitstek geschikt voor het houden van feestjes, waarbij u (klein)kinderen wilt uitnodigen. Het is een plek voor jong en oud.