Plan je bezoek en beleef een unieke dag vol plezier en avontuur!

Entreeprijzen

  • 4 tot 100 jaar: €19,50
  • 4 tot 100 jaar voor alleen buiten spelen: €14,50*
  • jonger dan 4: gratis
  • Parkeren is gratis
 

Het park is geschikt als uw jongste kind 4 jaar oud is. Als het oudste kind 4 jaar is, kunt u beter nog even wachten.

* Alleen buiten speelkaarten zijn alleen in de zomer beschikbaar

Klik hier om onze folder te bekijken

Koop hier alvast je entreekaarten. 

Broodjes bakken

Als lunch kun je zelf stokbroodjes bakken. Je kunt de broodjes vullen met jam, hagelslag of muisjes. Dit kost voor 6 broodjes € 6,- p.p. inclusief limonade.

Let op: broodjes bakken moet gereserveerd worden i.v.m. het rijzen van het deeg. Dit kan telefonisch op: 0313-413 118 of op de dag zelf tot 12.00 uur bij de kassa.

We gaan broodjes bakken vanaf 6 deelnemers. We bakken tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Bij het broodjes bakken kunt u ook glutenvrije broodjes €7,50 p.p. en (suikervrij) beleg reserveren. Meer info vindt u hier.

Popcorn bakken

Bak je eigen zoute popcorn in een pan boven de oventjes. Hmmmmm! Iedere dag tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Bestel je popcorn bij het afgifteluik voor €4,50 per portie

Glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en vegetarisch

Cadeaubon De Spelerij

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau voor een onvergetelijke ervaring?
Bestel dan hier je cadeaubon voor een dagje spelen in De Spelerij. Dat is een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Restaurant

Midden in De Spelerij staat het restaurant. Hier kun je even bijkomen van het harde werken in De Uitvinderij of het spelen. Op de kaart vind je diverse broodjes, soep, poffertjes en pannenkoeken. Natuurlijk hebben we ook Ola ijsjes en kleine Spelerij souvenirs. 

Routebeschrijving

Vanuit Apeldoorn:
Als u langs het kanaal Dieren binnenkomt volgt u de borden Crematorium. Wanneer u bij het Crematorium bent rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Vanuit Arnhem:
Als u in Dieren binnenkomt 1ste stoplicht links. Borden richting Crematorium volgen (het spoor over). Wanneer u bij het Crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Vanuit Zutphen:
Als u Dieren binnenkomt 1ste stoplicht rechts, borden richting Crematorium volgen. Wanneer u bij het Crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Openbaar vervoer

Vanuit het treinstation Dieren neemt u bus lijn 43, richting Apeldoorn. Bij de halte ‘Crematorium’ uitstappen. Dan loopt u de Imboslaan in richting van het crematorium. Aan het einde van de weg loopt u met de weg mee naar links en ziet u de Spelerij.

Meer informatie over trein en bus vindt u op 9292.nl. Vanaf station Dieren rijdt ook de buurtbus naar De Spelerij. Op verzoek brengt de chauffeur u tot op de parkeerplaats en haalt u daar ook weer op.

Gratis parkeren

Komt u met de auto? Geen probleem! U kunt gratis parkeren direct naast De Spelerij.