Plan je bezoek

Entreeprijzen

  • 4 tot 100 jaar: €14,00
  • jonger dan 4: gratis

Het park is geschikt als uw jongste kind 4 jaar oud is. Als het oudste kind 4 jaar is, kunt u beter nog even wachten.

 

Klik hier om onze folder te bekijken

Plan je bezoek naar De Spelerij

Routebeschrijving

Vanuit Apeldoorn:
Als u langs het kanaal Dieren binnenkomt volgt u de borden Crematorium. Wanneer u bij het Crematorium bent rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Vanuit Arnhem:
Als u in Dieren binnenkomt 1ste stoplicht links. Borden richting Crematorium volgen (het spoor over). Wanneer u bij het Crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Vanuit Zutphen:
Als u Dieren binnenkomt 1ste stoplicht rechts, borden richting Crematorium volgen. Wanneer u bij het Crematorium bent dan rijdt u rechtdoor, aan het einde links. Dan ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein van De Spelerij.

Openbaar vervoer

Vanuit het treinstation Dieren neemt u bus lijn 43, richting Apeldoorn. Bij de halte ‘Crematorium’ uitstappen. Dan loopt u de Imboslaan in richting van het crematorium. Aan het einde van de weg loopt u met de weg mee naar links en ziet u de Spelerij.

Meer informatie over trein en bus vindt u op 9292.nl. Vanaf station Dieren rijdt ook de buurtbus naar De Spelerij.

Gratis parkeren

Komt u met de auto? Geen probleem! U kunt gratis parkeren direct naast De Spelerij.

Belangrijk!

In verband met de nieuwe aanrijroute Dieren in, navigatie uit, borden “crematorium” volgen. Wanneer u bij het crematorium bent rijdt u rechtdoor, aan het einde links. U ziet aan de rechterkant het parkeer terrein van De Spelerij.

Broodjes bakken in De Spelerij

Broodjes bakken

Als lunch kun je zelf stokbroodjes bakken. Je kunt de broodjes vullen met jam, hagelslag of muisjes. Dit kost € 4,- p.p. inclusief limonade.

Let op: broodjes bakken moet gereserveerd worden i.v.m. het rijzen van het deeg. Dit kan telefonisch op: 0313 413 118 of op de dag zelf tot 12.00 uur bij de kassa.

We gaan broodjes bakken vanaf 6 deelnemers om 13.00 uur.

Bij het broodjes bakken kunt u ook glutenvrije broodjes en (suikervrij) beleg reserveren. Meer info vindt u hier.

Ontdek meer

De Uitvinderij

De Uitvinderij is echt iets voor jongens en meisjes die met hun handen durven werken. Die niet bang zijn voor stoere materialen en machines. En niets liever willen dan helemaal zelf iets te maken.

Kinderfeestje

De Spelerij is bij uitstek geschikt voor het houden van feestjes, waarbij u (klein)kinderen wilt uitnodigen. Het is een plek voor jong en oud.

Scholen

Al meer dan 30 jaar is De Spelerij een plek waar scholen en groepen met hun kinderen graag komen. De hele dag met de kinderen op stap om samen De Spelerij te ervaren.

Share: