Online kaartverkoop De Spelerij

Wat leuk dat u De Spelerij wilt bezoeken! Om uw bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen hebben we het maximum aantal bezoekers per dag sterk beperkt. Daartoe vragen wij alle bezoekers voorafgaand aan hun bezoek in ons online reserveringssysteem een entreekaart met tijdslot te reserveren en deze bevestiging geprint of op telefoon mee te nemen op het tijdstip van het bezoek. De maatregelen kunt u hier lezen.

Het kopen van een kaartje aan de kassa is niet mogelijk.

Maak uw keuze

Koop hier uw reguliere entreekaarten

U kunt kiezen uit spelen in De Spelerij met of zonder werken in De Uitvinderij

Alleen buiten spelen is alleen mogelijk in de periode april t/m oktober

Bent u in het bezit van een GelrePas, boek hier uw entreekaart

Informatie en vragen over uw bezoek’

Kunnen we gebruik maken van de toiletten?

Ja. Wel geldt dat niet alle toiletten open zullen zijn.

Moet ik voor (groot)ouders en/of begeleiders ook een kaartje kopen?

Ja. Iedereen die op ons terrein komt moet entree betalen. Ook (groot)ouders en/of begeleiders kunnen kiezen voor een buitenspeelkaartje of een kaartje met spelen en werken in De Uitvinderij. Ook wanneer ze alleen bij kun kinderen willen kijken.

Zijn de speelobjecten in het bos open?

Ja. Kinderen t/m 18 jaar mogen vrij samen spelen. Vanaf 19 jaar moet iedereen 1,5 m afstand houden.

Kunnen we gebruik maken van het restaurant?

Ja, maar het assortiment is wel aangepast. Wel gelden er extra regels. Per huishouden mag 1 persoon naar binnen om de bestelling door te geven en ook hier vragen wij onze bezoekers om 1.5 meter afstand te houden. Ook het terras is open en extra ruim opgesteld.

Is De Uitvinderij geopend?

Ja, De Uitvinderij is open maar hanteert vaste start- en eindtijden om de maximale capaciteit en veiligheid te garanderen. Zorg dat je op de afgesproken starttijd klaar staat! Er volgt direct een uitleg en daarna ga je aan de slag. Bij het kopen van de entreekaarten maak je al een keus tussen het werken met hout/ piepschuim/papier/verf voor kinderen vanaf 4 jaar, of het werken in de metaalafdeling, voor kinderen vanaf 10 jaar.

Krijgen eerder gemaakte reserveringen voorrang?

De Spelerij heeft ervoor gekozen om voor deze bezoekers al een tijdslot te reserveren. Wel kan gevraagd worden zelf via deze pagina uw kaarten met tijdsslot te kopen.

Kun je ook stokbrood bakken?

Ja, dat kan. U kunt tot 12.00 uur aan de kassa of telefonisch 0313-413118 opgeven met hoeveel personen je wilt bakken. De kosten zijn €4,- per persoon voor normaal brooddeeg en €6,- voor glutenvrij broodjes bakken. Tussen 12.30 uur en 15.00 uur kun je komen broodjes bakken. Kijk zelf even wanneer het rustig is.

Heeft u andere vragen?

We zijn de bereiken op telefoonnummer 0313-413118 of via info@spelerij.nl

Share: