Kinderfeestje voor jongens

Je zoontje is binnenkort jarig. Nog steeds een kleine jongens, maar ook al een hele kerel! Natuurlijk wil je hem het leukste kinderfeestje geven, dat helemaal niet kinderachtig is. Wij helpen je graag. Al meer dan 35 jaar ontvangen we op De Spelerij – De Uitvinderij jarige jobs, hun vriendjes en vriendinnetjes en hun papa’s en mama’s om hun de leukste dag ooit te bezorgen.

Verjaardagsfeestje jongens van 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar en 10 jaar

Lastig hè, om een leuk jongensfeestje voor jongens van 9 jaar te organiseren. Hij is nog klein, maar allang geen kind meer, vindt hij zelf. Sommige ouders draaien hun hand er niet voor om en zijn weken bezig met de voorbereidingen. Anderen krijgen buikpijn bij het idee en besteden het liefst zo veel mogelijk uit. Maar een jongensfeestje hoort voor iederéén een feestje te zijn, ook voor de mama of papa. Dat komt helemaal goed op De Spelerij – De Uivinderij. Wij hebben genoeg ideeën voor een kinderfeestje van een jongen van 7, 8, 9 jaar en 10 jaar. Dus laat die mannen maar komen. Wij doen de rest.

MPF_2969
MPF_2690-2051

Jongensfeest

Er is helemaal niets mis om lekker met een voetbal in de weer te gaan op een jongensfeest maar ze breken thuis de boel af. In De Spelerij kunnen ze rennen en stoer doen zoveel ze willen. Het bedienen van een hijskraan, dwalen door het doolhof of de ballenmachine in werking zetten. Als het regent kun je ook in de werkplaats De Uitvinderij aan de slag. het bedienen van een hijskraan.

Een kinderfeestje op maat

Wat jongens willen? Niets kinderachtigs in elk geval. Dat snappen we bij De Spelerij – De Uitvinderij heel goed. Wij weten al meer dan 35 jaar wat ze op hun verjaardag willen doen. En wat ze niet willen doen. Want struinen langs het boevenpad, of spelen in de fontein dat is iets voor jongens.

Zelf broodjes bakken als lunch, heerlijk! En een 3D-kasteel zagen in De Uitvinderij, een eigen naamstempel maken of de leukste fantasiefiguren van vacuüm vormen. Dat is best stoer. Net als het maken van je eigen notitieboek… wat gaat jouw zoon maken?

Uitnodiging feestje

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor je feestje met deze Spelerij-uitnodigingen. Download de uitnodiging en print de kaarten op mooi dik papier. Dan kan het feest beginnen!

Download hieronder de uitnodiging:

Uitnodiging kinderfeestje

Reserveren

Arrangement
Contactpersoon
Deelnemers
Datum en Tijd
Eten en Drinken
Wensen

Share: