Kinderfeestje voor meiden

Oh, wat wordt ze al groot, en oh, wat is ze nog klein. Natuurlijk wil je haar het leukste kinderfeestje geven. Wij helpen je graag. Al meer dan 35 jaar ontvangen we op De Spelerij – De Uitvinderij jarige jobs, hun vriendjes en vriendinnetjes en hun papa’s en mama’s om hun de leukste dag ooit te bezorgen. Daarom kom je dus voor een kinderfeestje met meiden naar De Spelerij – De Uitvinderij.

Verjaardagsfeestje voor meiden van 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar en 10 jaar bij De Spelerij

Wat willen die meiden? Een hoop plezier maken met elkaar. Een verjaardagsfeestje voor meiden bij De Spelerij – De Uitvinderij is precies dat: een hoop plezier. Met elkaar. Dus lieve papa’s en mama’s: breek jullie hoofd niet langer over het organiseren van het leukste meisjesfeestje. Wij weten al lang wat daar voor nodig is. Om wat op te noemen: struinen langs het boevenpad, spelen in de fontein, bootjes te water laten. En natuurlijk broodjes bakken! In De Uitvinderij slaan ze een naamplaatje voor op hun kamerdeur, maken ze een piepschuim boot, draaien ze een prachtige plastic hanger voor aan een kettinkje. Zo’n leuk verjaardagsfeestje hebben ze nog nooit gehad.

DSC_2166
DSC_0119

Meisjesfeestje

Er is helemaal niets mis om lekker met glitter in de weer te gaan op een meisjesfeestje. In De Uitvinderij kunnen ze de prachtigste verfspettertekeningen maken. Net zomin is er iets mis met het bedienen van een hijskraan. Dat kunnen stoere meisjes namelijk heel goed. Dat zien we in De Spelerij vaak genoeg. Dus, zeg het maar: wat wil jouw jarige meisje doen op haar verjaardagsfeestje?

Meisjes feestje vier je bij De Spelerij!

Lastig hè, om een leuk kinderfeestje te organiseren. De ene ouder draait er de hand niet voor om en is weken bezig met de voorbereidingen. De ander krijgt al buikpijn bij het idee en besteedt het liefst zo veel mogelijk uit. Maar een kinderfeestje hoort voor iederéén een feestje te zijn, ook voor de jarige mama of papa. Dat komt helemaal goed op De Spelerij – De Uitvinderij. Wij hebben genoeg ideeën voor een meisjes feestje 8 jaar, 9 jaar of 10 jaar. Dus laat die kinderen maar komen. Wij doen de rest. Bekijk hier de prijzen en de mogelijkheden

Uitnodiging feestje

Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor je feestje met deze Spelerij-uitnodigingen. Download de uitnodiging en print de kaarten op mooi dik papier. Dan kan het feest beginnen!

Download hieronder de uitnodiging:

Uitnodiging kinderfeestje

Reserveren

Arrangement
Contactpersoon
Deelnemers
Datum en Tijd
Eten en Drinken
Wensen

Share: