Schoolreisje basisschool

Een schoolreisje basisschool bij De Spelerij – De Uitvinderij betekent én leuk én leerzaam. Het programma voor een schoolreisje basisschool is aangepast aan de leeftijd van de leerlingen, zodat zowel de kleintjes uit groep 3 als de oudere leerlingen uit groep 8 zich opperbest vermaken. We hebben ruim 35 jaar ervaring in het ontvangen van schoolkinderen, dus we zijn een perfecte bestemming voor een schoolreisje basisschool.

 

Een leuk schoolreisje voor de hele klas

Klauteren, klimmen en roetsjen in De Spelerij. Ontdekken, maken en scheppen in De Uitvinderij. En zelfs een toneelvoorstelling bijwonen, … Het kan allemaal hier. We dagen leerlingen uit op allerlei manieren. Maar een schoolreisje basisschool is natuurlijk niet compleet zonder dat er gespeeld wordt in De Spelerij! Hier zetten leerlingen zelf de monorail in beweging en brengen ze al fietsend en crossend de ballenmachine in beweging. Met een ‘echte’ hijskraan kunnen ze zand verplaatsen. En dan zijn er nog heel wat geheimzinnige tunnels te ontdekken in het boevenpad. Achter elke buis schuilt een andere belevenis. Spannend! Minder spannend, maar gegarandeerd een succes is het zelf bakken van broodjes. Lunch smaakte nog nooit zo lekker. De Spelerij – De Uitvinderij: een superleuke bestemming voor een schoolreisje basisschool.

 

Wat ga je doen tijdens een schoolreisje bij De Spelerij?

Bij het betreden van De Spelerij – De Uitvinderij stappen jij en je leerlingen een compleet andere wereld binnen. Een wereld waar het plezier van afspat! Leerlingen kunnen hier grenzeloos ontdekken hoe het is om met hun handen een kunstwerk te maken dat aan hun eigen brein ontsproten is. Hoe het voelt om grote machines te bedienen. En hoe het is om op avontuur te gaan en samen dingen op te lossen. De Spelerij – De Uitvinderij: verbazend leuk, verrassend leerzaam.

 

Schoolreisjes horen een prettige en onvergetelijke ervaring te zijn in het leven van een kind. De Spelerij – De Uitvinderij begrijpt dit als geen ander en is dan ook een kei in het organiseren van een fantastisch en fascinerend dagje uit voor zowel jonge als al wat oudere kinderen. Dit begint bij de ontvangst: leerlingen en begeleiders worden hartelijk welkom geheten door de medewerkers. Daarna kan het spelen en ontdekken beginnen! En dat maakt hongerig, dus natuurlijk is de lunch een zeer belangrijk onderdeel van het schoolreisje. En wat voor lunch: de leerlingen mogen zelf hun eigen broodjes bakken. Een gegarandeerd succesnummer. Natuurlijk mogen alle meesterwerkjes die de leerlingen in De Uitvinderij hebben gemaakt mee naar huis. Zo zullen je leerlingen zich dat superleuke schoolreisje basisschool nog lang herinneren. Reserveer vrijblijvend via het onderstaande formulier direct een schoolreisje bij De Spelerij.

Reserveren

Vul hieronder het formulier in

Arrangement

Contactpersoon

Adresgegevens

Groep

Opmerkingen